Dieptemassage

We kennen het allemaal. Pijn in de onderrug, pijn tussen de schouderbladen, vermoeide en zware benen, nekpijn. Klachten van het spijsverteringsstelsel zoals een opgeblazen gevoel, gasvorming, zure oprispingen, obstipatie, diarree. Stress, oververmoeidheid, depressies zijn een paar van de vele ongemakken waarin velen onder ons terecht komen.

Behandelen door middel van dieptemassage kan een oplossing zijn voor de eerder opgenoemde klachten. Dieptemassage gaat verder dan een klassieke-of sportmassage. De werkterreinen bij dieptemassage zijn de huid, spieren, bindweefsel, botten en de fascia (speciaal bindweefsel dat ligt rond spieren, organen en botten).

Voor wie?

Dieptemassage is er voor iedereen die met pijn te maken heeft. De massage wordt individueel toegepast. Niet iedereen heeft dezelfde grens qua pijn dus wordt de behandeling aangepast aan het individu.

Hoe werkt dieptemassage?

Door diep in te werken op de weefsels van het lichaam gaat de doorbloeding extra geactiveerd worden. Afvalstoffen (toxines) worden beter afgevoerd, spanningen komen vrij.

Wanneer?

Het is nu de tijd om te luisteren naar je lichaam. Pijn is immers het lichaam dat roept om hulp. Dieptemassage is een pijler die de pijn kan verminderen of zelfs doen verdwijnen. Wacht niet tot de klachten te ernstig zijn.